Tankpas

Going the extra mile!

Services & diensten

Ons doel is om je naar alle tevredenheid op weg te helpen. Én te houden! Onze service is topsport. Wij verleggen keer op keer de grenzen van onze persoonlijke dienstverlening. Bekijk ook onze andere diensten als aanvulling op jouw shortlease.

Tanken met gemak

Bij shortlease van FleetRent heb je de mogelijkheid om een tankpas bijgeleverd te krijgen. Zonder direct af te rekenen tank je overal in Nederland. Je betaalt ons geen voorschot. Wij verrekenen de verreden brandstof maandelijks. Kom niet voor verrassingen te staan en log regelmatig in op Mijn FleetRent. Hier vind je alle managementinformatie over je shortlease auto's. Waaronder realtime brandstofverbruik, doordat de tankpas gekoppeld is.

Mijn FleetRent

Huren en tanken in één!

“Wanneer wij bij FleetRent een auto shortleasen, ontvangen wij hier standaard een tankpas bij. Onze collega kan zijn zelfgekozen pincode opgeven en ik ontvang een nota van de shortlease en getankte brandstof. We betalen zelfs geen voorschot voor de brandstof.”

Jouw shortlease persoonlijk bespreken?

Bespreek je een vrijblijvende offerte op maat liever persoonlijk? Wij nemen contact met je op wanneer je het contactformulier hiernaast invult.

Per mail via info@fleetrent.nl of bel direct met 036 538 20 95. Ook buiten kantooruren staan wij je graag persoonlijk te woord op 06 295 65 814.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.