Privékorting voor personeel zonder zaakwagen

Going the extra mile!

Services & diensten

Ons doel is om je naar alle tevredenheid op de weg te helpen. Én te houden! Onze service is topsport. Wij verleggen keer op keer de grenzen van onze persoonlijke dienstverlening. Bekijk ook onze andere diensten als aanvulling op uw shortlease.

Al het personeel profiteert mee

Wanneer je met ons in zee gaat profiteert al het personeel mee van onze samenwerking in shortlease. Ook degene die geen zaakwagen rijden. Wij geven je een kortingscode die door alle medewerkers gebruikt kan worden bij het privé huren van een auto. Een extraatje van onze kant voor jou en jouw personeel.

Start jouw shortlease

Alle medewerkers hebben voordeel, ook voor privégebruik.

“Wij hebben naast de zakelijke samenwerking met FleetRent, ook een kortingscode voor ons personeel zonder zaakwagen. Iedereen die een auto nodig heeft en via deze code huurt, ontvangt een standaard korting voor zijn/haar privé huurauto. Zo is iedereen bij ons op de zaak blij met FleetRent.”

Jouw shortlease persoonlijk bespreken?

Bespreek je een vrijblijvende offerte op maat liever persoonlijk? Wij nemen contact met je op wanneer je het contactformulier hiernaast invult.

Per mail via info@fleetrent.nl of bel direct met 036 538 20 95. Ook buiten kantooruren staan wij je graag persoonlijk te woord op 06 295 65 814.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.