Luchthavenservice

Going the extra mile!

Services & diensten

Ons doel is om je naar alle tevredenheid op weg te helpen. Én te houden! Onze service is topsport. Wij verleggen keer op keer de grenzen van onze persoonlijke dienstverlening. Bekijk ook onze andere diensten als aanvulling op jouw shortlease.

Shortlease voor internationale zakenrelaties

Een internationale zakenrelatie die overkomt en behoefte heeft aan flexibele mobiliteit? Expat waarvan je niet precies in kunt schatten voor welke termijn deze werkzaam is in Nederland? Shortlease van FleetRent is de uitkomst. Wij leveren de shortleaseauto op het moment en de luchthaven van zijn of haar aankomst. In de door jou bepaalde klasse en het merk van je voorkeur. Wij verlenen deze topservice óók gewoon op zon- en feestdagen!

Start jouw shortlease

FleetRent levert de huurauto op de luchthaven van jouw keuze af, ook op zon- en feestdagen.

“Wij hebben vaak zakenrelaties uit het buitenland over. FleetRent zorgt dat onze relatie de shortleaseauto op het vliegveld krijgt afgeleverd. Zelfs als dat op een zon- of feestdag valt. Een super service!”

Jouw shortlease persoonlijk bespreken?

Bespreek je een vrijblijvende offerte op maat liever persoonlijk? Wij nemen contact met je op wanneer je het contactformulier hiernaast invult.

Per mail via info@fleetrent.nl of bel direct met 036 538 20 95. Ook buiten kantooruren staan wij je graag persoonlijk te woord op 06 295 65 814.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.