Huisstijl bestickering

Going the extra mile!

Services & diensten

Ons doel is om je naar alle tevredenheid op weg te helpen. Én te houden! Onze service is topsport. Wij verleggen keer op keer de grenzen van onze persoonlijke dienstverlening. Bekijk ook onze andere diensten als aanvulling op jouw shortlease.

Shortlease in jouw huisstijl

Met shortlease van FleetRent heb je de mogelijkheid om de bedrijfsauto(‘s) in jouw huisstijl te laten beletteren en/of bestickeren. Op deze manier is je bedrijf altijd herkenbaar op de weg met een nieuw model personenauto of bestelbus. Zo straal je professionaliteit en vooruitstrevendheid uit. De shortlease auto fungeert als een mobiel reclamebord. Jouw bedrijf is immers altijd in beweging!

Start jouw shortlease

Bedrijfswagen in jouw huisstijl laten bestickeren.

“Wanneer ik een bedrijfswagen (bus) shortlease, biedt FleetRent de mogelijkheid om deze in de huisstijl van mijn bedrijf te beletteren. Zo kom ik altijd in een nieuwe auto met mijn bedrijfsgegevens erop bij mijn klanten aan.”

Jouw shortlease persoonlijk bespreken?

Bespreek je een vrijblijvende offerte op maat liever persoonlijk? Wij nemen contact met je op wanneer je het contactformulier hiernaast invult.

Per mail via info@fleetrent.nl of bel direct met 036 538 20 95. Ook buiten kantooruren staan wij je graag persoonlijk te woord op 06 295 65 814.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.