FleetRent

Shortlease van FleetRent staat voor kwaliteit in flexibele mobiliteit. In 3 eenvoudige stappen binnen 24 uur een offerte op maat.

Shortlease van FleetRent ...

... staat voor kwaliteit in flexibele mobiliteit. Kwaliteit in zowel de shortlease auto’s zelf, als in de aandacht voor jou als klant. Wij geloven namelijk in de toegevoegde waarde van persoonlijke dienstverlening en service. Daarom brengen wij via een eenvoudig 3-stappenplan altijd eerst jouw wensen in kaart en zorgen binnen 24 uur voor een offerte op maat.

Meer over shortlease

Onze service is topsport

Dag in, dag uit blinken we uit in onze discipline: ‘Shortlease’. Bij ons houdt het niet op bij shortlease alleen. We stellen alles in het werk om onze klanten op basis van een persoonlijk eisen- en wensenpakket op weg te helpen. Én naar volle tevredenheid te houden. Net als topsporters en hun doel, zijn wij hier continue op gefocust - Going the extra mile!

Onze services & diensten

Onze experts in shortlease

Onze expert

Gábor de Smet

Operations

036 - 538 20 95 info@fleetrent.nl
Onze expert

Wim de Bruyn

Transport (chauffeur)

036 - 538 20 95 info@fleetrent.nl
Onze expert

Jeroen Fokke

Commercieel directeur

036 - 538 20 95 j.fokke@carwise.nl
Onze expert

Rick van den Brink

Salesmanager

06-29565814 r.vandenbrink@carwise.nl

Een wereld waarin de bevrediging van zakelijke mobiliteitsbehoefte en het milieu van een zo hoog mogelijke kwaliteit zijn.

Door flexibiliteit en maatwerk een optimale bezettingsgraad van duurzame wagenparken realiseren en dankzij kwalitatieve dienstverlening de efficiency hiervan waarborgen.

Ons doel is om jou naar tevredenheid op weg te helpen én te houden!

Jouw shortlease bij FleetRent

Direct starten met shortlease? Doorloop ons eenvoudige 3-stappenplan en ontvang binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte op maat.

Offerte aanvragen

Vragen of meer informatie?

Vragen of behoefte aan extra informatie? Bel direct met 036 538 20 95 en laat één van onze experts in shortlease u persoonlijk wegwijs maken.

Contact opnemen