Over ons

Bij FleetRent hebben we kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen we altijd voor een persoonlijke aanpak.

Jouw partner in shortlease

We zijn al ruim 15 jaar actief in de wereld van shortlease. Al die jaren focussen wij ons er al op om flexibele mobiliteit aan te bieden die naadloos aansluit bij de eisen, wensen en behoeften van onze klanten. Deze jarenlange expertise maakt van ons een betrouwbare en flexibele partner in shortlease. Dit heeft door de jaren heen geleid tot een uitgebreid service- en dienstenpakket om je naar tevredenheid op weg te helpen. Én te houden!

Huren en tanken in één!

“Wanneer wij bij FleetRent een auto shortleasen, ontvangen wij hier standaard een tankpas bij. Onze collega kan zijn zelfgekozen pincode opgeven en ik ontvang een nota van de shortlease en getankte brandstof. We betalen zelfs geen voorschot voor de brandstof.”

Jouw shortlease persoonlijk bespreken?

Bespreek je een vrijblijvende offerte op maat liever persoonlijk? Wij nemen contact met je op wanneer je het contactformulier hiernaast invult.

Per mail via info@fleetrent.nl of bel direct met 036 538 20 95. Ook buiten kantooruren staan wij je graag persoonlijk te woord op 06 295 65 814.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.